pesto de leurdă 1 an

Pesto de leurdă

de Adina
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Paste

Timp de preparare

20

Timp de gătire

15

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Vă propunem un pesto deosebit pentru retetele de paste. Încercați-l – pesto de leurdă.

Pesto de leurdă – vă propunem un pesto deosebit pentru retetele de paste. Încercați-l! Leurda conține vitaminele A, C, B dar și calciu, fier, fosfor, etc.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pastele se pun la fiert conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Leurda și ceapa se taie în fâșii medii. Se pun în blender împreună cu supa de bază, uleiul și nucile caju și se pasează. 
  3. Se recomandă folosirea unei linguri de lemn pentru a desprinde compoziția de cuțitele blenderului și a facilita mărunțirea și amestecarea. 
  4. În cazul în care nu aveți la îndemână un blender, puteți utiliza mojarul și pistilul.
  5. După ce ați obținut textura dorită, puteți să adăugați pesto-ul peste paste și să amestecați. La final adăugați parmezanul.
Sursă foto: Diversificare.ro