Salată de crudități (de la 1 an)

Print Friendly, PDF & Email

Salată de crudități: o rețetă extrem de simplă, nemaipomenit de gustoasă și sănătoasă. Pe timpul iernii, oferă-i copilui tău o gustare plină de vitamine.

Salată de crudități

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 1 sfeclă roșie medie
– 1 morcov
– 1 păstârnac
– 1 măr
– 1 țelină mică
– 1 lingură de semințe de floarea soarelui
sare

Mod de preparare:
După ce ați spălat temeinic legumele, răzuiți-le cât mai fin. Adăugați semințele de floarea soarelui, puțină sare și amestecați. Salata aceasta poate fi oferită ca atare sau transformată în piure.

De câteva zile îmi doream o asftel de salată înainte de micul dejun. Azi am făcut-o și am devorat-o în doar câteva minute, timp în care puștoaica mea mai mult s-a jucat cu ea decât a mâncat-o. Poate mâine va fi invers, mai multă salată de crudități și mai puțină joacă 🙂

Author: Eugenia

Înainte de orice, sunt mama a 2 copii mâncăcioși și jucăuși. Le mulțumesc că au (re)adus în viața noastră de părinți ocupați mâncarea sănătoasă, gustoasă și preparată în casă.

Share This Post On
  • timea

    Aceeste legume se fierb un pic sau se da chiar crud? Bebele meu are un 1 si 3 luni. legume crude nu i-am dat inca in afara de morcovi.( nu-i plac morcovii nici in ziua de azi, foarte greu la acceptat in cele din urma combinat cu alte legume)

    • Carmen Calin

      Crude, Timea. Poti sa ma incerci cu bucatele mici de legume, sa se joace, cu timpul se va obisnui cu ele.