pancakes cu lapte de cocos și banană 1 an

Pancakes cu lapte de cocos și banană

de Andreea
Masă

Desert

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Clătite/pancakes

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

20

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Fie că le oferi la micul dejun sau ca gustare, aceste pancakes cu lapte de cocos și banană sunt extrem de savuroase.

Aceste pancakes cu lapte de cocos și banană pot face ca micul dejun să fie unul savuros și gustos pentru întreaga familie. O alternativă pufoasă la clătite. Se pot servi cu fructe, miere sau topping-ul din fructe descris în rețetă.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Combinăm ingredientele uscate: făinurile, bicarbonatul, sarea, scorțișoara.
  2. Separat se amestecă: banana (pasată cu o furculiță), oul, laptele de cocos, apa minerală și sucul de lămâie.
  3. Încorporăm ingredientele ude în cele uscate amestecând doar cât să se omogenizeze, nu mai mult, pentru a fi pufoase și ușoare.
  4. Lăsăm compoziția la frigider pentru 20 de minute.
  5. Pancakes-urile se coc într-o tigaie neaderentă, fără ulei, câteva minute pe fiecare parte. Când bulele care apar la suprafață încetează să se mai formeze, le întoarcem pe cealaltă parte și le mai lăsăm la copt încă aproximativ 2 minute.

Se pot servi cu următorul topping din fructe:
– 200 g fructe proaspete sau congelate (căpșune, fructe de pădure, vișine)
– 2 lingurițe de zahăr brut

Se fierb fructele împreună cu zahărul timp de 10 minute. Se lasă la răcit înainte de a fi adăugat peste pancakes.

Sursă foto: http://flic.kr/p/7Xhc1y