Piure de pară cu morcov

de Miruna
Masă

Gustare

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Piure

Ingredient principal

Fructe

Piure de pară cu morcov 6 luni
Timp de preparare

10

Timp de gătire

15

Dificultate

ușor

Porţii

1 porție

Cât de repede poți prepara micul-dejun? Atunci când ai meniul bine stabilit, totul este simplu și la îndemână.

Piure de pară cu morcov este combinația ideală pentru un mic-dejun sau o gustare echilibrată. Cu o culoare diafană, dar atrăgătoare, este plin de vitamine și minerale.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Curățați morcovul și tăiați-i felii.
  2. Decojiți para, scoateți-i sâmburii și tăiați-o bucățele. 
  3. Înveliți-le în hârtie de copt și coaceți la 190 grade Celsius până se înmoaie. 
  4. Le puteți pasa cu furculița sau în blender înainte de a le servi micuțului.

Sursă foto: http://flic.kr/p/6PAis7