Piure de conopidă și cartof 10 luni

Piure de conopidă și cartof

de Miruna
Masă

Prânz

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

25

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Un piure ușor de preparat, ideal pentru prânzul bebelușului începând cu vârsta de 10 luni!

Piure de conopidă și cartof. O combinație poate ușor neașteptată, dar cu un rezultat gustos și hrănitor.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Puneți conopida curățată și spălată în sita pentru fierbere la aburi. 
  2. Lăsați-o pentru 5-6 minute sau până se înmoaie. 
  3. Fierbeți cartofii separat. 
  4. Scurgeți -i apoi de apă, adăugați untul și zdrobiți-i fie cu furculița, fie cu ustensila specială de piure.
  5.  Faceți conopida piure în blender. 
  6. Amestecați cele două legume și adăugați apă proaspătă dacă vi se pare necesar.