Cartof dulce cu scorțișoară (de la 6 luni)

Această rețetă de cartof dulce cu scorțișoară va fi, cu siguranță, pe placul celor mici, dar și pe placul celor mai mari! Cartoful dulce este o sursă importantă de beta-caroten, iar scorțișoara, pe lângă aroma ei minunată, are proprietăți anti-virale și anti-microbiene, stimulează buna funcționare a sistemului imunitar și reglează glicemia.
Această rețetă este pe cât de aromată și gustoasă, pe atât de sănătoasă!

Cartof dulce cu scorțișoară

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 250 grade Celsius, treapta 5 a cuptorului cu gaz.
  2. Înveliți cartoful în hârtie de copt și lăsați să se coacă până devine moale (aproximativ 45 de minute).
  3. Lăsați cartoful să se răcească și apoi curățați-l de coajă.
  4. Zdrobiți cartoful, amestecați-l cu scorțișoara și apa, până obțineți textura dorită.
  5. Poftă bună!

Author: Miruna

Sunt mama lui Alexei și a lui Dimitri și împreună cu ei am descoperit o nouă pasiunea, cea de a găti.

Share This Post On
  • Ilie Alexandra

    Este vreo problema daca renunt la folia de aluminiu? Scortisoara este buna de la 6 luni? O seara buna! 🙂

  • Carmen Calin

    Nu cred sa fie o problema, doar ca se va coace mai greu. Poti incerca 🙂