Pară rasă cu pesmet din biscuiți de casă (de la 7 luni)

Ingrediente:
– 1 pară Jambon românească (sunt foarte dulci și suculente)
– 1 lingură pesmet din biscuiți de casă

Mod de preparare:
Para se spală și se rade pe răzătoarea de sticlă. Opțional puteți curăța de coajă para, mai ales dacă nu sunteți siguri de proveniența ei. Se amestecă apoi cu pesmetul și se dă bebelușului de îndată. Dacă bebelușul este obișnuit și cu mirodeniile, puteți adăuga și puțină scorțișoară, nucșoară sau cardamon.

Depinzând de pofta de mâncare a copilului, în timp puteți mări cantitatea de pesmet. De asemenea, se pot folosi alte fructe, din cele indicate, după dorință și sezon.

Sursă foto: http://flic.kr/p/5EPL7G

Author: Eugenia

Înainte de orice, sunt mama a 2 copii mâncăcioși și jucăuși. Le mulțumesc că au (re)adus în viața noastră de părinți ocupați mâncarea sănătoasă, gustoasă și preparată în casă.

Share This Post On