Cremă dulce de cereale 9 luni

Cremă dulce de cereale

de Eugenia
Masă

Cină

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Cremă

Ingredient principal

Cereale

Timp de preparare

25

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

3 porții

Caisele protejează ochii și mențin inima sănătoasă, în timp ce cerealele sunt sățioase! O cremă dulce de cereale i-am spus noi!

O cremă dulce de cereale care îl va ajuta pe copil să aibă un somn liniștit toată noaptea. Este un preparat gustos și sănătos.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Laptele de orez se obține prin fierberea foarte încet a unei părți de orez cu 10 părți apă; în acest mod, învelișul extern al boabelor se sparge și se formează un lichid dens care se filtrează printr-un tifon, storcând bine orezul.
  2. Apoi, într-o cratiță amestecați cu o lingură grișul cu 5-6 cești cu apă (folosiți aceeași ceașcă pentru apă ca și pentru griș). 
  3. Puneți conținutul pe foc, împreună cu caisele uscate, înmuiate în prealabil și tăiate în bucăți mici și curmalele tăiate mărunt. 
  4. Apoi lăsați-le la flacără medie timp de 20 de minute, amestecând des cu o lingură de lemn.

Informaţie utilă: Caisele crude sau uscate ajută la îmbunătățirea celulelor ce țin de memorie datorită conținutului de fosfor și detoxifică cu succes orice organism “obosit”. Combat insomnia și sunt indicate a fi mâncate seara pentru un somn liniștitor.

Poftă bună!

Sursă foto: http://flic.kr/p/6Cun2V