Alimentația (auto)diversificată a copilului de 6-12 luni

Diversificarea alimentației bebelușului este o etapă plină de emoție, nerăbdare, poate și puțină teamă, în timp ce părinții se pregătesc să pășească pe un tărâm necunoscut, plin de întrebări și așteptări mai mult sau mai puțin realiste. Sursele de informare sunt multe, timpul scurt, iar informațiile uneori contradictorii nu fac decât să adâncească confuzia.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoii de informare a părinților, Eugenia Dobrescu a dezvoltat o serie de cursuri prin care răspunde întrebărilor pe care aceștia le au atunci când ajung în etapa diversificării alimentației copilului.

Ce vei afla la cursul de diversificare a alimentației bebelușului?

Cursul oferă părinților o serie de informații concrete despre alimentația sănătoasă și echilibrată. Astfel, părinții vor putea transforma masa într-o experiență frumoasă, inedită și relaxată pentru toți membrii familiei. Din subiectele abordate cu precădere în cadrul cursului enumerăm:

  • Diversificarea – alimentația complementară laptelui matern sau artificial
  • Primele alimentele din viața unui bebeluș
  • Schema de diversificare și autodiversificarea
  • Apa – element esențial în alimentația bebelușului
  • Instrumente și ustensile utile în diversificare

La finalul cursului veți primi o serie de materiale de curs printate după care vă veți ghida pașii în diversificare.
De asemenea, veți putea achiziționa și cartea “Diversificarea, o joacă pentru mame și copii – Top 33 de rețete de succes”, carte care oferă părinților o serie de rețete sănătoase pentru întreaga familie, iar copilului, oportunitatea să învețe alimentele.

Sunt Eugenia Dobrescu, mamă a 2 copii alăptați și diversificați cu succes, fondatoarea site-ului Diversificare.ro, tehnician nutriționist și consultant în lactație certificat internațional, IBCLC. Apariția acestor “stări” în viața mea este una cronologică, starea de mamă fiind cea mai importantă și cea care le-a generat pe celelalte. Am fost pe acolo și înțeleg întrebările pe care poate vi le adresați deja. De aceea, vreau să vă ofer cu tot dragul ceea ce am învățat despre nutriția copilului.

Cui se adresează cursul?

La acest curs sunt invitați tinerii și viitorii părinți cu copii cu vârsta de aproximativ 4-6 luni, aflați în perioada premergătoare diversificării. De asemenea, cursul este o importantă sursă de informare și pentru părinții care au început deja diversificarea alimentației și întâmpină refuzuri repetate din partea copilului.

Când și unde se desfășoară cursul?

Următorul curs va avea loc: joi, 29 iunie2017, între orele 11.00 – 13.00,
Locația: ONLINE, pe platforma Zoom.us
Participanții sunt invitați să vină împreună cu bebelușii, dar și cu alți adulți responsabili de hrănirea bebelușului: tații, bunicile, bonele (înscriere separată).

Cursul se desfășoară cu minim 10 participanți. În cazul în care acest număr nu este atins, taxa de participare va fi returnată sau, persoanele înscrise, reprogramate pentru următoarea sesiune.

Cum mă înscriu?

Locul în sală este confirmat prin completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare în maximum 5 zile de la momentul înscrierii.
Pentru orice alte informații suplimentare, trimiteți un e-mail la adresa: eugenia@diversificare.ro

Cât este taxa de participare?

STANDARD – 95 lei/persoană

Taxa se achită în contul firmei SC FOOD 4 KIDS SRL: RO95INGB0000999904564894 deschis la ING Bank, menționând în câmpul detalii plată “TAXĂ CURS 29.06”

Datele firmei:
SC FOOD 4 KIDS SRL
J40/10925/2014
CIF: 33608994
Adresa: Str. Alexandru Șerbănescu Nr.13, Bl.7E, Sc.1, Ap.1, 014281 București