Talcioc Urban umanitar pentru Matei

Bebelușul Matei de aproape 5 luni suferă de o malformație congenitală a buzei și a palatului dur și moale, în termeni medicali cheilopalatoschizis, sau gură de lup, în termeni populari.

El s-a născut într-o clinică din Viena tocmai pentru a putea fi preluat imediat de o echipă de medici care să-i fixeze o placă palatină până la operația pe care o va face când va împlini 6 luni, adică în ianuarie 2013. Din cauza acestei plăci palatine, care a trebuit să fie scoasă și curățată în fiecare zi, dimineața și seara, el nu a putut fi alăptat și s-a hrănit cu ajutorul unui biberon special pentru copii cu nevoi speciale.

Din fericire, Matei poate fi recuperat total după  vârsta de 3 ani, timp în care va fi suspus unei operații la buza, nas și la palatul moale, operație pe care o va face în luna ianuarie 2013 și care costă peste 11.000 de euro, bani pe care familia micuțului nu îi are.

În acest scop umanitar,  sâmbătă, 1 decembrie, are loc evenimentul cu numărul 10 al Talciocului Urban. Talciocarii de meserie dar și vizitatorii interesați sunt așteptați să îl ajute pe Matei, să cumpere. Veți găsi în strada Naum Râmniceanu, nr. 5 (zona Perla) și gustări pregătite de mămici iscusite, vom mânca pâine fără maia, brioșe, alivenci, vom testa produse cosmetice hand-made și vom vinde pentru a-l ajuta pe Matei să treacă cu bine de operația din ianuarie.

Veniți sâmbătă, 1 decembrie, să talciocăriți pentru Matei.

Ne găsiți acolo între ora 11 și 18 cu multe lucruri interesante la prețuri mici.

Mai multe detalii despre evoluția medicală a lui Matei  dar și pentru donații găsiți pe blogul său: http://mateistancescu.wordpress.com/

Pe blogul Talciocului Urban găsiți multe obiecte licitate de diverși creatori hand-made și nu numai, toate în folosul lui Matei și pentru acoperirea celor 11.000 de euro pentru operația din Viena.

Talciocul Urban este un eveniment dedicat strângerilor de fonduri pentru diverse cazuri umanitare în ajutorul copiilor bolnăviori.

Ce: Talcioc Urban de iarnă pentru Matei

Unde: Showroom, str. Naum Râmniceanu, nr.5 (zona Perla)

Când: 1 decembrie, de la ora 11

Taxa de talciocar este 20 Ron

Intrarea este 10 Ron, suma va fi donată lui Matei