Plagiatul – metodă de supraviețuire în online-ul românesc?

Sunt dezamăgită. Astăzi, la mai puțin de 6 luni de când împreună cu Anca și de curând cu Miruna lucrăm cu toată dăruirea pentru https://diversificare.ro am descoperit o copie infidelă a muncii noastre.

Diversificare.ro a apărut în primul rând ca un răspuns la nevoia noastră de mame de a se informa cât mai bine despre ce înseamnă diversificarea alimentației bebelușului.

“Profesia” de mame ne oferea prea puțin timp pentru căutări prelungite în fața calculatorului despre ce e bine să mănânce un bebeluș, când sau cum.
Așa că ne-am pus pe treabă, de cele mai multe ori târziu în noapte, după ce culcam copiii să ne documentăm cât mai mult cu putință și să scriem articole care le-ar fi de folos tuturor părinților care mai devreme sau mai târziu ajung la etapa diversificării alimentației bebelușului lor.

Din luna februarie și până acum, https://diversificare.ro a fost unul dintre puținele, dacă nu chiar singurul site în limba română unde părinții români puteau găsi într-un singur loc cât mai multe informații utile despre alimentația bebelușului. Ei bine, de curând “un grup de oameni” s-a gândit să plagieze site-ul nostru. Concluzia noastră este că acest lucru reprezintă de fapt o confirmare a faptului că facem treabă bună!

Ce vom face? Cu siguranță ce am făcut și până acum. Ne vom continua munca cu acelasi scop, de a veni în întâmpinarea părinților dornici să se documenteze înainte de a oferi bebelușului lor diverse alimente. Și o vom face cu aceeași pasiune cu care am făcut-o până acum.

Ce vor face ceilalți? Probabil că își vor continua “munca creativă” și se vor numi concurenții noștri. Și ce ne putem dori mai mult? Concurență de proastă calitate!

Închei prin a mulțumi tuturor celor care ne urmăresc și sunt alături de noi.

Sursă foto: http://flic.kr/p/6oDmZc