Pește pe pat de ceapă 10 luni

Pește pe pat de ceapă

de Adelina
Masă

Cină

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Pește pe pat de ceapă şi usturoi este un preparat ideal pentru o masă plină de proteine şi vitamine, numai bune pentru un organism sănătos. Peştele este foarte aromat şi plin de gust, aşezat bine lângă o garnitură pe măsură.

Un preparat ideal pentru o masă plină de proteine şi vitamine, numai bune pentru un organism sănătos. Peşte pe pat de ceapă este un preparat foarte aromat şi plin de gust, aşezat bine lângă o garnitură pe măsură.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Ceapa şi usturoiul se curăţă şi se feliază, la fel şi ardeiul.
  2. Într-o tavă mare, se aranjează toate acestea, mai putin ardeiul, pe care îl punem deasupra peștelui.
  3. Aranjăm peştele deasupra cepei şi a usturoiului, asezonăm cu piper, rozmarin, ulei de măsline şi ardeiul tocat felii.
  4. Punem circa 100 ml de apă şi le lăsăm la cuptor până când toate ingredientele sunt coapte, moi și suculente.
  5. Pentru garnitură, am băgat la cuptor varză de bruxelles şi conopidă, asezonate cu sare, ulei şi piper.
  6. Conopida se fierbe în prealabil în apă cu sare, timp de 10 minute, iar varza de bruxelles ceva mai puțin, doar 2-3 minute.
Pangasius pe pat de ceapă şi usturoi

Să aveți poftă!

Sursă foto: Diversificare.ro