salată de fasole cu avocado 1 an

Salată de fasole cu avocado

Masă

Gustare

Fel de mâncare

Salată

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

120

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Salată de fasole cu avocado – conține fier, acid folic, beta-caroten, vitaminele E, K și B, potasiu, proteine, fibre solubile, antioxidanți, magneziu.

Salată de fasole cu avocado este un preparat care conține multe vitamine și minerale.

Paşii necesari preparării

  1. Fasolea se pune la înmuiat pentru 2-3 ore, după care se scurge şi se fierbe timp de 1-2 ore împreună cu chimenul. 
  2. Se scurge şi se amestecă cu ceapa, ridichea, castravetele, salata şi avocado, tocate sau feliate în prealabil, după preferinţă. 
  3. Se stropeşte cu zeama de lămâie şi se condimentează cu puţină sare şi piper.

Sursă foto: https://flic.kr/p/6yTpSe