supă cremă de frunze de ridichi 10 luni

Supă cremă de frunze de ridichi

Masă

Cină

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Supă

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

25

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Știați că putem consuma chiar și frunzele de la ridichi pentru că sunt foarte nutritive? Iată o rețetă care va deveni favorita prichindeilor – supă cremă de frunze de ridichi.

Această rețetă de supă cremă de frunze de ridichi este neașteptat de gustoasă. Este o ocazie bună de a folosi frunzele, pe care altfel nu le consumăm. Iar faptul că este foarte ușor de făcut și foarte nutritivă, o va clasa printre favorite, cu siguranță!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Alegeți și spălați bine frunzele de la ridichi, spălați, curățați și tăiați ceapa și cartofii nu foarte mărunt.
  2. Într-o oală cu apă (cam 2 căni) și puțină sare adăugați frunzele, ceapa și cartofii și puneți la fiert la foc mic, sub capac.
  3. Când sunt toate fierte, adăugați-le în blender cu o parte din apă și uleiul de măsline.
  4. Pasați până rezultă o cremă fină și mai adăugați din apa în care au fiert, până ajungeți la consistența unei supe creme.
  5. Garnisiți cu mărar verde tocat chiar în momentul servirii.

Sursă foto: Diversificare.ro