piure de cartofi cu smântână, ou și lapte 1 an

Piure de cartofi cu smântână, ou și lapte

de Anca
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

15

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Un piure de cartofi cu smântână îmbogățit cu ou și lapte. Este un preparat consistent peste care mai poți adăuga după preferințe și alte ingrediente precum verdețuri proaspete și/sau parmezan. Ce zici, te inspiră?!

Piure de cartofi cu smântână, ou și lapte – o mâncare pentru prânz, ușor de preparat. Este numai bună de împărțit cu copilașul.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Cartoful se fierbe în aburi sau în apă, aproximativ 15 minute sau până când e bine fiert. 
  2. Apoi se pasează cu furculița și se adaugă oul bătut, smântâna, laptele, oregano și sarea. 
  3. Compoziția rezultată se introduce la cuptor, într-un vas termorezistent, pentru 7-10 minute, suficient pentru ca oul să se coacă.

Sursă foto: http://flic.kr/p/9dTv9