3 ani de Diversificare.ro și un concurs aniversar

La început de primăvara, DIVERSIFICARE.RO se aniversează. Așă că anul acesta a împlinit 3 ani, ocazie cu care vă mulțumim vouă că ne-ați fost aproape și editorilor noștri pentru toată munca făcută cu atâta pasiune. La mulți ani, DIVERSIFICARE.RO!

Pentru că vrem să ne sărbătorim împreună, vă invităm la CONCURS. Prietenii de la MAMTASTIC.RO au spus da repede invitației și vă oferă 3 premii frumoase:

Premiul I: SET ȘORȚURI PERSONALIZATE - unul pentru mami / tati și unul pentru copil
Premiul II: O HUSĂ DE SERVIT MASA, mereu practică, utilă și la îndemână.
Premiul III - UN SĂCULEȚ PENTRU GRĂDINIȚĂ

Tema concursului:

Pentru că avem 3 ani, vrem un tort. Așa că vă invităm să ne trimiteți cea mai haioasă fotografie pe care i-ați făcut-o copilului vostru în timp ce mănâncă dintr-un tort sau vă ajută să faceți unul.

Regulamentul concursului:
Fiecare persoană poate participa cu o singură fotografie, care aparține celui/celei care ne-o va trimite.
Fotografia aleasă va reprezenta tema concursului și anume o fotografie haioasă cu copilul vostru pregătind/mâncând un tort.
Fotografia trebuie să aibă o dimensiune de maxim 2 MB.

Cum participi la concurs?
Mai jos în pagină, participanții completează formularul existent cu datele de identificare și încarcă fotografia cu care vrea să participe la concurs.

Fotografia va fi validată de membrii echipei Diversificare.ro, putând fi ulterior vizualizată pe această pagină.

Perioada concursului: 19 martie – 2 aprilie 2014.
Concursul începe pe 19 martie 2014, ora 15.00 și se încheie pe 2 aprilie 2014, ora 15.00. Fotografiile urcate pe site după ora 15.00 AM din data de 02.04.2014 nu vor participa la concurs.

Cum alegem câștigătorul?
Câștigătorii vor fi desemnați de către echipa Diversificare.ro urmărind criteriile: cel mai haios, mozolit și drăgălaș copil cu tort fotografiat.

Desemnarea câștigătorului
Desemnarea câștigătorului se va face în data de 03 aprilie 2014, pe baza deciziei echipei Diversificare.ro.

Concursul s-a încheiat, vă mulțumim pentru participare!

NB: Participanții trebuie să dețină toate drepturile asupra fotografiilor. Responsabilitatea privind eventualele încălcări ale dreptului de autor revine exclusiv participantului.

Pozele inscrise până acum în concurs: