Fraţi şi surori

La început de săptămână vreau să o felicit pe Sorina, câştigătoarea concursului de săptămâna trecută. Ea ne-a povestit despre jocurile cu fetiţa ei, jocuri care au ajutat-o să accepte o schimbare mare în viaţa ei, începerea creşei. Sorina, îţi mulţumim că ne-ai împărtăşit din experienţa ta şi te rog să îmi transmiţi datele tale de contact la adresa anca[at]diversificare[punct]ro pentru a-ţi trimite premiul binemeritat.

Începând de astăzi vă invit să ne vindeţi câteva ponturi legate de felul în care putem pregăti un copil pentru primirea în familie a unui nou membru micuţ, un frate sau o soră. Cum aţi făcut ca noutatea cea mică să fie mai uşor acceptată de copilul mai mare? Cum v-aţi jucat împreună, ce idei năstruşnice aţi avut?

Temăjocuri pentru a ne obișnui copilul cu apariţia unui frate / a unei surori
Premiul: Reţete de joc, autor Larry Cohen
Mod de participare: adăugare de comentarii la finalul articolului
Când se încheie concursuldumincă, la ora 12

Premiul săptămânal este oferit de prietenii de la Parentime, cărora le mulțumim încă odată. Marele premiu va fi oferit în preajma Crăciunului și va consta în participarea gratuită la Trainingul părinților eficace. Trainingul se desfășoară doar în București și în cazul în care câștigătorul nu poate participa la curs, nu i se va oferi contravaloarea în bani a cursului.

Vă reamintesc că Parentime oferă tuturor cititorilor Diversificare.ro discount de 10% pentru Trainingul părinților eficace.

Acestea fiind spuse, aștept cu nerăbdare să ne povestiți din aventurile voastre jucăușe care sper să inspire cât mai mulți părinți și copii la joacă.

Sursă foto: http://flic.kr/p/kPqkT