Dacă e luni, atunci concurs să fie!

Mă bucur să vă anunț că începând de astăzi, în fiecare zi de luni vom avea concurs, colaborare Parentime – Diversificare.ro.

Timp de 8 săptămâni vrem să vă facem părtași la concursuri tematice, pe tema jocului. Ne dorim să ne primiți în casele voastre și să ne destăinuiți din secretele jocurilor cu copiii voștri.
Împreună cu Parentime vă vom oferi premii frumoase, jucăușe și educative, iar la finalul celor 8 săptămâni, chiar în prag de Crăciun, marele premiu, pentru marele câștigător, desigur, va fi cursul “Trainingul părinților eficace”, susținut de Parentime.

Pentru că sunt învățăcel participant chiar zilele astea la “Trainingul părinților eficace”, pot să vă spun că de la o sesiune la alta a cursului abia aștept să aflu tot mai multe lucruri noi, capabile să răstoarne universul de părinte cu sus-n jos, spre beneficiul copilului. Așa că vă încurajez să participați la toate concursurile noastre și să vă doriți să câștigați marele premiu.

Iată ce spun fondatoarele Parentime despre activitatea frumoasă pe care o desfășoară:

La Parentime credem că dragostea și bunul simț sunt esențiale în creșterea copiilor. Dar nu suficiente.

Parentime s-a născut din dorința de a acorda părinților restul de instrumente necesare pentru a face din experiența de părinte o experiență plăcută și relaxată. Pentru că a fi părinte este cel mai dificil “job” al vieții și nu ar trebui să fie singurul pentru care să nu ai o pregătire formală.

Parentime este reprezentanta în România a fundației Gordon Training International.

Prima temă de concurs este joaca la masă. Povestiți-ne cum ați rezolvat prin joc un conflict la masă, dintre voi și copilul vostru.
Concursul începe chiar acum și se termină duminică la ora 12. Premiul pentru cea mai frumoasă relatare constă în cartea lui Larry Cohen, “Rețete de joc”.
Vă urăm baftă la concurs și la cât mai multe povestiri care să inspire mulți părinți și copii la joacă!

Sursă foto: http://flic.kr/p/tBgQS