Concurs pentru părinți jucăuși

În perioada 4 – 7 octombrie Parentime îl aduce pe Larry Cohen în România. El este autorul renumitei cărți și filozofii de interacțiune cu copiii, Playful Parenting (tradusă în limba română de Editura Trei sub titlul “Rețete de jocuri”).

Larry Cohen îi ajută pe părinți să interacționeze cu copiii lor  prin limbajul pe care aceștia îl ințeleg cel mai bine până la vârsta de 12 ani, și anume jocul.

Parentime vă invită la o serie de evenimente în urma cărora  puteți obține rețete concrete de joc care pot fi puse în aplicare imediat pentru a construi o relație mai frumoasă, mai calmă și mai linistită cu copiii.

Împărtașește-ne o situație dificilă din relația cu copilul tău pe care ai depășit-o prin joc și poți câștiga una din cele 3 invitații gratuite oferite de Diversificare.ro în colaborare cu Parentime, la conferința lui Larry Cohen de vineri 5 octombrie.

Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții la evenimente atât în funcție de disponibilitatea locurilor, cât și pe criterii de oportunitate în funcție de aprecierea Parentime. Evenimentele nu au caracter didactico – pedagogic și, în consecință, nu se adresează profesioniștilor în domeniu.

Pentru mai multe detalii și înscrieri: http://www.parentime.ro/noutati  sau [email protected]. Tel 0723 416 888.

 

Sursă foto: http://flic.kr/p/7o8Y8S