Concursul cu premii s-a încheiat

Pe 1 martie anunțam primul concurs cu premii.
Ei bine, în acest weekend s-a încheiat, iar cei 2 câștigători sunt Dinu Maria Otilia care a preparat micuțului său rețeta de griș cu lapte și Cătălin Mocanu care i-a oferit copilului său o supă cremă de legume.

Pernele de alăptat oferite de http://pernedealaptat.ro și cremele oferite de http://rodia.ro vor pleca săptămâna următoare către câștigători. Le mulțumim încă odată Mariei și Oltei pentru premii și sperăm ca cei 2 părinți să le folosească cu drag împreună cu copiii lor.

Acest prim concurs a fost o experiență în sine, cu multe lucruri de învățat pentru viitor. Printre ele se numără stabilirea mai clară a regulamentului de concurs, gândirea unei metode mai eficiente de departajare, modalitatea de desemnare a câștigătorilor astfel încât toți participanții să simtă că au șanse egale de câștig, gestionarea mai bună a eventualelor discuții și lista poate continua.

Vă asigur că de toate aceste aspecte voi ține cont la următoarele concursuri din acest an. Totodată, acesta a fost primul și ultimul concurs organizat pe bază de număr de like-uri date unei poze publicată pe pagina de Facebook.

Entuziasmul organizării unui prim concurs a fost mare, iar dorința ca mărțișoarele pregătite să fie de folos copiilor și părinților cititori a fost și mai mare.
Mi-aș fi dorit ca acest entuziasm să aducă numai gânduri bune și vă asigur că data viitoare voi fi mult mai atentă la toate detaliile unui concurs.

Între timp vom continua să vă inspirăm cu rețete delicioase și cu articole bine documentate despre diversificare alimentației bebelușului.

Fiți cu ochii pe noi! Anul ăsta va aduce multe lucruri noi pe site, gândite pentru părinți bine informați și dornici să le pregătească copiilor numai bunătăți!

Sursă foto: http://flic.kr/p/6DeA4q