Diversificare.ro te invita la atelierul de pizza!

La 4 ani de la lansare, Diversificare.ro are o echipă unde antreprenoriatul este job-ul principal, iar ideile dezvoltate pentru copii sunt din ce în ce mai multe şi mai frumoase.
Aşadar, am deschis sezonul de ateliere special concepute pentru copii!

 

Cine nu iubește pizza? Dar mai ales cine nu şi-ar dori să vadă exact cum dintr-o “bilă” de aluat se poate o naşte o pizza delicioasă?

Despre pizza se spun multe. Noi vă spunem că preparată corect, pizza conţine carbohidraţi şi complexul de vitamine B de care avem cu toţii nevoie pentru a ne asigura energia necesară pe tot parcursul zilei.
Sosul de roşii, nepreparat termic, este o sursa excelentă de antioxidanţi buni pentru sistemul cardiovascular. Mozzarella vine la pachet cu calciu, fosfor şi vitamina A şi ele importante pentru o dezvoltare armonioasă, iar topping-urile de ciuperci, ceapă, ardei gras, anchois, porumb nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru aportul de vitamine si minerale.
Împreună, toate aceste ingrediente şi un cuptor cu lemne fac din pizza un preparat de nerefuzat pentru întreaga familie.

Sâmbătă, 1 august, la ora 10:00, te invităm alături de cel mic să participi la atelierul MICUL BUCĂTAR – ATELIER DE PIZZA. Vă așteptăm cu 10 minute mai devreme pentru a ne împrieteni și a ne echipa cu sorțurile de bucătar, desigur! Împreună, veţi afla ce presupune meseria de pizzar şi veţi crea propria pizza, pe care o veţi savura la final. Pentru că pizza este facută să o împarţi cu cei de lângă tine!

Sunt asteptaţi copiii cu vârste între 3 şi 10 ani, însoţiţi de un părinte.
Atelierul de pizza va avea loc la Pizzeria Volare , din Calea Vacaresti 203B, sector 4, Bucureşti (aproape de Piaţa Timpuri Noi). Va dura aproximativ 1h:30 de minute şi vom afla câte ceva despre pizza, despre instrumentele folosite în bucătărie, cum să modelăm o palină, ce topping-uri alegem, cum se coace pizza pe vatră, în cuptor cu lemne, dar mai ales… ce gust delicios poate avea când iese chiar din mâinile noastre!
În costul atelierului (50 lei), sunt incluse o pizza de 24 cm şi o limonadă răcoritoare pentru fiecare copil participant, pe lângă experienţa inedită si distracţie.
La final, cum orice efort trebuie răsplatit şi încurajat, cei mici vor pleca cu o diplomă de participare şi vor primi pe mail şi fotografii care sa le amintească de toate acestea.

Înscrierile se fac la adresa la [email protected] sau telefon: 0720.131.719 (specificati numele copilului şi vârsta).
Pentru că locurile sunt limitate, rugăm seriozitate în confirmarea participării.

Pizzeria Volare este locul potrivit pentru acest eveniment. Noi am fost şi ne-am convins că aici ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate, iar cei din spatele acestui concept au o experienţă de 8 ani în prepararea pizzei pe vatră, pe cuptor cu lemne, iubesc copiii şi reinvestesc în imagine şi în oameni. Iar asta face diferenţa!

“Am acceptat provocarea Diversificare.ro de a găzdui astfel de ateliere, pentru că ne place ceea ce facem şi pentru că iubim copiii. Credem că este necesar să investim în educaţia lor oferindu-le experienţe practice. Sa dam startul la educatie… prin distractie!”-managerul Pizzeriei Volare

O implicare preţioasă o are şi Experienţa Zizi, proiectul creat de colega noastră Oana Radu, editorul şef Diversificare, mamă şi actriţă. Experienţa Zizi oferă copiilor (1-3 ani) ateliere creative, punând accent pe dezvoltarea abilităţilor practice.

Mulţumim partenerilor noştri media: Mamagazin, Urbankid, Eu, părinte ghemotoc, Agenda Culturală pentru Copii

Vă aşteptăm cu drag!