Concurs Diversificare.ro la Totul despre mame

Dragi mămici cu copii mai mult sau mai puțin mâncăcioși, în perioada 9-15 octombrie la Prima TV, în cadrul emisiunii Totul despre mame se desfășoară un nou concurs pentru voi. Așadar, Diversificare.ro și Omidy vă invită din nou la joacă!

Cum particip la concurs?

Intră aici, pe pagina concursului și apoi trimite o fotografie cu copilul sau copiii tăi în cea mai haioasă ipostază de ”mozoleală” sau “adormire” în scaunul de masă. Aleator se vor selecta 3 fotografii, iar protagoniștii lor vor primi premii pe măsura ipostazei în care au fost surprinși.

Ce pot să câștig?

3 premii, frumoase dar și utile, care te vor ajuta semnificativ odată începută diversificarea alimentației. Ele sunt oferite de prietenii noștri de la Omidy.

Iată cele 3 premii:

Premiul 1: O geantă frigorifică maxi Koo-Di și 4 recipiente de stocare Vital Baby;


Premiul 2:
ham pentru scaun Koo-Di, castron cu linguriță și capac și 8 recipiente mici pentru congelat Vital Baby;

Premiul 3Un set Bol Incredibil Vital Baby, 5 lingurițe moi, 1 cană trainer pe 3 nivele și 1 bol Trap-A-Snack Vital Baby.

Pentru informații detaliate despre premiile oferite sau comenzi de produse similare, accesează http://omidy.ro/. Vei putea descoperi o gamă largă de instrumente pentru masă ce îți vor face viața mai ușoară, dar și alte accesorii utile ție și celui mic în viața de zi cu zi. Noi suntem de ceva timp fani Omidy!

Îți ținem pumnii, pentru că ne dorim ca printre câștigători să fii și tu, cititorul nostru fidel  :-)!

Notă – concursul se desfășoară exclusiv pe http://totuldespremame.ro/concursuri/concurs-diversificare-ro.

Partener – http://omidy.ro/